Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2015 gegužės mėn.

Geriau švęsti Švedijoje nei Rusijoje

Paskelbta 2015 gegužės mėn. 25 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

„We are the heroes of our time“, įspūdingai sudainavo švedų vaikinukas Månsas Zelmerlöwas savo dainoje „Heroes“. Pats visas paprastas, užsimetęs tik kasdieninius medvilninius marškinėlius simpatiškų baltų, ne žalių, pieštų žmogeliukų apsuptyje. Ir – laimėjo.

Skaityti visą įrašą

Prezidentė = M. Šalčiūtė?

Paskelbta 2015 gegužės mėn. 21 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , , , ,

Niekad nemaniau, kad leisiu sau paminėti M. Šalčiūtę. Bet popsiniuose žvaigždelių užkulisiuose, regis, ji įvardijama autoritete savo srityje. Kokioje, negaliu pasakyti, bet teigiama, jog ji yra visiškai tokia pat visų galų žinovė, kaip ir mūsų prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Skaityti visą įrašą

Mūšis neįvyko, karo irgi nebuvo

Paskelbta 2015 gegužės mėn. 19 d. | 1 koment.

Žymės: , , , , ,

Taip galima įvardinti konfliktą tarp Prezidentūros ir Vyriausybės. Kaip ir visuomet prieš bet kokį karą, girdisi pilni patriotinio patoso šūkiai „Lietuva ne autoritarinė valstybė!“, „Pažymos nevaldys Lietuvos!“.

Skaityti visą įrašą

Aš netarnausiu, nesu kvailas

Paskelbta 2015 gegužės mėn. 13 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

„Mums reikia atsilaikyti 3 paras, pakol NATO ateis ir valdžia pabėgs užsienin. Juokas ima iš tų kur čia apie Tėvynę kalba, apie Lietuvą. Jei reikia tos kariuomenės, tegu ir moka kaip pas visus, o ne ašaras. Kai žūsi, ar sužeistas būsi, ar bent vienas prisimins tave. Liūdniausia kad ir žurnaliūgos pučia į tą pačią dūdelę, o turėtų išsakyti tikrą tautos nuomonę. Aš savo nuomonę išsakau ir niekada neisiu armijon“.

Skaityti visą įrašą

Ne vardan tos Lietuvos

Paskelbta 2015 gegužės mėn. 8 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Prezidentė D.Grybauskaitė nusprendė eiti va bank atmesdama premjero Algirdo Butkevičiaus teikiamą Švietimo ministro postui V.Gedvilo kandidatūrą. Remdamasi slapta pažyma, kurioje nėra nieko šį žmogų kompromituojančio.

Skaityti visą įrašą

Ar V. Andriukaičio trinktelėjimas pažadins A. Butkevičių?

Paskelbta 2015 gegužės mėn. 4 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , , ,

Lyg ir nieko neturintis nustebinti LSDP suvažiavimas nustebino. Pirma, renkant partijos pirmininką, už LSDP pirmininko Algirdo Butkevičiaus pavaduotoją Algį Sysą balsavo 151 suvažiavimo narys iš 638. Tai vis kažkokia intriga, naudingą ir partijai, ir jos perrinktam pirmininkui. Vidinė partijos vadovų konkurencija yra geras vaistas nuo pasidavimo letargo miegui.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design