Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2011 rugsėjo mėn.

Kas valdo Lietuvos prezidentę?

Paskelbta 2011 rugsėjo mėn. 19 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Šis klausimas yra esminis. Atsakę į šį klausimą, gal lengviau bus atsakyti, kuria užsienio politikos linkme lyg kokią ožką prezidentė bando varyti Lietuvą.

Skaityti visą įrašą

Švedijos generolas apie neonacius: mes tuojau pat išmestume juos lauk!

Paskelbta 2011 rugsėjo mėn. 16 d. | 3 koment.

Žymės: , , , ,

Švedijos karinių pajėgų operatyvinių veiksmų vadas generolas leitenantas Andersas Lindströmas į klausimą, kaip Švedijos kariuomenės vadovybė reaguotų sužinojusi, kad jų kariai ar savanoriai dalyvauja nors ir sankcionuotoje, bet neapykantą ir rasizmą šūkiais garbinančioje, labai panašią į nacių simboliką nešiojančioje (vėliavos, plakatai), nacistines – SS dalinių dainas dainuojančioje eisenoje, kurios avangarde marširuoja išsidabinę tatuiruotėmis su svastika, skustagalviais apsirengę patys „kariūnai“, atsakė nedelsdamas: „Tokių karių mes tuojau pat atsikratytumėme įvardydami juos netinkamais.“

Skaityti visą įrašą

Rugsėjo pirmosios skausmas ir tikrovės konstravimas

Paskelbta 2011 rugsėjo mėn. 5 d. | 1 koment.

Žymės: , , , ,

 

Skaityti visą įrašą

Lietuvos politikos debilizacija

Paskelbta 2011 rugsėjo mėn. 2 d. | 1 koment.

Žymės: , , , ,

Pagaliau įvyko tai, apie ką buvo nuolat skambinama varpais apie dvejus metus: liumpenai konsoliduojasi. Su šūkiais „Gatvė į Seimą!“, „Gali A. Valinsko zombiai, galime ir mes!“, „Garliavos tiesa – Lietuvai!“, „Už paprastus žmones!“, „Į kovą už Lietuvą lietuviams!“.

Už šių šūkių – IQ nesugadinti veidai: V. Šustauskas, K. Brazauskienė, Venckienės klanas, nesveikose svajonėse jau besišlaistantis po prezidentūrą, nacistas R. Čekutis. Kartu su partijos „Tvarka ir teisingumas“ šūkiu „Tvarka bus!“ ir „Darbo“ partija jau turime aiškų ir nedviprasmišką galimai būsimo Seimo veidą.

Skaityti visą įrašą

Politika ir varpos būsena

Paskelbta 2011 rugsėjo mėn. 2 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Kai kurios temos iš pirmo žvilgsnio atrodo beprotiškos. Lietuvoje, užsimanius pažvelgti į sekso ir politikos sąsają, tikrai reikia būti, na, švelniai tariant, ne visai pilno proto. Juo labiau, kad mūsų politikų slydimas „kairėn“ ar „dešinėn“ niekam nesukelia didesnių emocijų.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design