Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2012 gegužės mėn.

Pagaliau - išmintingas Bažnyčios balsas

Paskelbta 2012 gegužės mėn. 31 d. | 6 koment.

Žymės: , , , , , , ,

Pagaliau išmintingas bažnyčios balsas. Arkivyskupas Sigitas Tamkevičius sudėliojo reikiamus taškus ant "i:.  Vis dėlto nesutinku su gerbiamo arkivyskupo teiginiu esą dar neišaiškinta, ar L. Stankūnaitė dalyvavo savo dukrelės "tvirkinime".  Gerbiamas Sigitai Tamkevičiau, teismas jau senai panaikino bet kokius įtarimus L. Stankūnaitei. Pats gi sakote, kad teismo spredimus reikia vykkdyti, kitaip tariant - gerbti.

Skaityti visą įrašą

Neįvykusio romano akimirka. Nieko bendro su Garliava, bet kiek nori su vasara.

Paskelbta 2012 gegužės mėn. 29 d. | 1 koment.

Žymės: , , , ,

Dalyvavau lryto TV laidoje "Negaliu tylėti". Ne, laida ne apie Garliavą. Apie... vasaros romanus.  Todėl padarysiu išimtį ir įdėsiu  vieną apsakymą iš mano knygos "Eroto glėbyje" į savo blogą.  Vasara tuoj tuoj... kiek galima su ta politika....

Skaityti visą įrašą

Danijos socialpedagogai - R. Janutienės melaginga korta

Paskelbta 2012 gegužės mėn. 23 d. | 24 koment.

Žymės: , , , , , ,

Šis straipsnis buvo paruoštas spaudai tą pačią dieną, kai vaikas buvo atiduotas teisėtai motinai. Maniau, nėra prasmės viešinti. Tačiau matau, kad "žurnalistė" Rūta Janutienė ir jos protingų durnių šutvė spekuliuoja Danijos socialpedagogų korta....  suteikdami danams neatitinkančią tikrovei kompetenciją Klonio gatvės problemos rėmuose.   Jan Vium - grupės vadovas yra vidurio Danijos regiono socialpedagogų profsąjungos funkcionierius. Pasiskaitykite, prašau, mano interviu su juo žemiau. Bet pradžioje, esminis klausimas Jan Vium:

Skaityti visą įrašą

Lietuvoje iki 2030 metų turėtų išnykti žurnalistai

Paskelbta 2012 gegužės mėn. 22 d. | 6 koment.

Žymės: , , , ,

Su vienu kolega iš užsienio diskutuodami apie Vyriausybės pateiktą viziją „Lietuva 2030“, pastebėjome keistą dalyką: ten nė žodžiu nepaminėta žiniasklaida, jos vaidmuo ir iššūkiai.

Skaityti visą įrašą

Violetiniai ir neapykanta žydams: sulaukėme...

Paskelbta 2012 gegužės mėn. 21 d. | 9 koment.

Žymės: , , ,

"Sąmokslo teorijų kūrėjai žurnalistams bandė įpiršti mintį, jog mistifikuojami Izraelio agentai neabejotinai bandys panaudoti savo antgamtiškas galias bei unikalią metodiką hipnotizuodami mažametę ir ištrins visą jos atmintį.". (lrytas). 

Skaityti visą įrašą

L. Stankūnaitė: “Aš skraidau iš laimės!”

Paskelbta 2012 gegužės mėn. 21 d. | 12 koment.

Žymės: , , , , , , ,

Skleidžiamų gandų lygis rodo skleidžiančių žmonių – tokios Niolės Ožkelytės ir panašių, bei jais tikinčiais žmonių mąstymo ir  humaniškų vertybių ribotumą. Net jeigu jie patys savo akimis pamatytų, kad mergaitei viskas gerai, jie nepatikėtų. Kodėl? Todėl, kad ta  fantasmagorija užpildė jų tuščią ir nykų  gyvenimėlį. Ką gi, tai tų žmonių tragedija. Vaikas, tačiau, neturi tapti vaistu nuo jų pačių beviltiškumo ligos.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design