Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2016 vasario mėn.

Dvi apokalipsės: N. Venckienės sugrįžimas ir Seimo rinkimai

Paskelbta 2016 vasario mėn. 22 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , , , , ,

Tiems, kurie laukia V. Putino režimo visiško išprotėjimo – karinio puolimo prieš JAV ir NATO pasitelkiant branduolines bombas, jiems teks palaukti. Mat tą Trečio pasaulinio karo scenarijų užgoš N. Venckienės sugrąžinimas į Lietuvą su antrankiais.

Skaityti visą įrašą

Socialdemokratai turi kurti socialdemokratinę viziją Lietuvai

Paskelbta 2016 vasario mėn. 19 d. | 8 koment.

Žymės: , , , ,

Socialdemokratai turi deklaruoti socialdemokratinę viziją Lietuvai ir politinę valią ją įgyvendinti. Viena yra banalios deklaracijos, kita – aktyvus gerovės valstybės įgyvendinimas konkrečiomis priemonėmis. Pirmiausia socialiai atsakingos rinkos kūrimu. Tai ir profsąjungų stiprinimas, ir bendradarbiavimas su verslu.

Skaityti visą įrašą

VTEK ir mažų miestelių problema

Paskelbta 2016 vasario mėn. 16 d. | 2 koment.

Žymės: , , , ,

Druskininkų savivaldybė tapo savivaldybės bosų giminių darbo birža. Pavyzdžiui, savivaldybės valdomame Druskininkų „Aqua“ vandens parke dirba keliolika savivaldybės vadovų artimųjų, tarp jų – mero pirmoji žmona Daiva Malinauskienė ir dukra Evelina Malinauskaitė, vicemero L.Urmanavičiaus žmona Vilija Urmanavičienė, sūnus Tomas Urmanavičius, administracijos direktorės V.Jurgelevičienės sūnus Gytis Jurgelevičius, pati I.Šinkonienė, V.Taletavičiaus žmona Giedrė Taletavičienė, „Aqua“ centro valdybos pirmininko Algirdo Svirsko pusbrolis Gintaras Svirskas. Ką apie tai sako R.Valentukevičius, (VTEK)? Jokių problemų, ponios ir ponai. Tai „mažų miestelių problema“. Ką čia bepadarysi reikia suprasti?

Skaityti visą įrašą

Apie švogerizmo apraiškas socialdemokratų partijoje Info TV

Paskelbta 2016 vasario mėn. 10 d. | 0 koment.

Žymės: , ,

Čia Info TV laida, kurioje kalbu apie švogerizmo apraiškas visose partijose ir socialdemokratų partijoje pat, deja.  Esu LSDP Etikos ir Procedūrų komisijos narys. Man - svarbu. Viena vertus socialdemokratų vyriausybė vykdo rimtas reformas stiprinančias Lietuvos karinę galią, įprasmina energetinę nepriklausomybę nuo Rusijos, vykdo Darbo kodekso ir socialinės saugos reformas. Užsienio ekspertai įvardija Lietuvą kaip tinkamą investicijoms šalį.

Skaityti visą įrašą

Nulis tolerancijos švogerizmui. Misija įmanoma.

Paskelbta 2016 vasario mėn. 8 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Ne kartą ir ne du teigiau, kad pasitikėjimas partija, bet kuriai partijai apsimoka dvigubai. Taip pat teigiau ir teigsiu, kad kai partija gina ne ją vienijančią ideologiją, bet atskirus susimovusius jos narius, tokia partija tampa savanaudiškų interesų siekiančiųjų sambūriu.

Skaityti visą įrašą

Ne Šindlerio sąrašas

Paskelbta 2016 vasario mėn. 4 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Kai tik nuskamba kas apie Lietuvos žydus, tuojau įsijungia greitoji pavara šūkiui „Ko tie žydai vis nori?“. Gerai, pasakysiu, ko noriu aš. Noriu, kaip ir kiekvienas padorus bendrapilietis, kad žudikai, ar sudarę vienaip ar kitaip sąlygas žudynėms, būtų nubausti. Noriu, kad žudikų vardais pavadintos mokyklos pakeistų pavadinimus. Noriu, kad paminklai žudikams ar jiems talkinusiems būtų nugriauti ir sulyginti su žeme. Noriu, kad garbės lentos su jų vardais būtų nuimtos nuo pastatų. Noriu, kad bendrapiliečių žudikai netaptų didvyriais teisinant „tokios buvo tuometinės sąlygos“. Bet juk Dievas ir 10 Jo įsakymų atostogų nebuvo išėję? Ar buvo?

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design