Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2011 vasario mėn.

Premjeras neatiduos D. Kreivio...

Paskelbta 2011 vasario mėn. 23 d. | 0 koment.

Karas. Ačiū Dievui, tik tarp prezidentės ir premjero. Kauliukai mesti ir pirštinė taip pat. Premjeras priėmė iššūkį. Na, o dėl kokių priežąsčių kilo karas? Tikrai ne dėl vieno susimovusio ministro, nes susimovusių ministrų sąrašas vis ilgėja. Psichologiškas ir sutirštintas prielaidų  vaizdas toks: prezidentės reitingai kažkiek smuko (o, siaube!), reikia kažką daryti. Tai, ką prezidentė tokiais atvejais pasirenka su garantuotomis minios ovacijomis kaip rezultatas, tai tiesioginis kišimasis į premjero atsakomybės ribas ir galvų kapojimas.

Skaityti visą įrašą

Dėkoju, Justinai!

Paskelbta 2011 vasario mėn. 16 d. | 0 koment.

“Rašytojas, vertėjas, visuomenės veikėjas J.Marcinkevičius mirė Vilniaus ligoninėje trečiadienio rytą, neatsigavęs po gruodžio pradžioje namų laiptinėje patirtos traumos. Kovo 10-ąją jam būtų sukakę 81-eri“. Sausa žinelė apie mirtį, pasiekė kiekvieno ausis. Tokia lyg ir nieko nesakanti kasdieniškumu impregnuota žinia, kurioje nurodoma niekuo neišsiskirianti laiptinė, kuri, lemties užgaida, tapo takoskyra tarp gyvenimo ir mirties. Nusileido žmogus žemyn laiptais tiesiai į nebūtį?

Skaityti visą įrašą

Apie gražias, svajonių ir nuosavas moteris

Paskelbta 2011 vasario mėn. 15 d. | 1493 koment.

Manęs paprašė numonės apie  moterų tipus, matyt turinčius parodyti vidutinio vyro nuostatas. Parašęs supratau, kad nelabai į tuos rėmus ir beįtelpu:)

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design