Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2017 gegužės mėn.

Vilniaus žydų bendruomenės pirmininko rinkimų farsas

Paskelbta 2017 gegužės mėn. 25 d. | 1 koment.

Žymės: , , , , ,

Vakar, 2017 metų gegužės 24 dieną, sukilusi prieš Vilniaus žydų bendruomenės pirmininkę Fainą Kukliansky 15 vyrų valdyba įvykdė, anot esamos pirmininkės neteisėtus rinkimus, taip suskaldydama bendruomenę.

Skaityti visą įrašą

Visuotinė gynyba nuo žaliavalstiečių

Paskelbta 2017 gegužės mėn. 22 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Praeitą savaitę žadėjau aptarti visuotinės gynybos suvokimo svarbą, ginant Lietuvą nuo potencialaus agresoriaus iš Rytų. Pasirodo, agresorius jau yra viduje, ir vadinasi jis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS). Tai tie, kurie mums siūlo mokytis demokratijos ir dvasingumo iš šiandieninės Rusijos. Nepamirštant ir politikos, nukreiptos prieš alkoholizmą. Ne, ne šiandieninės, nes tokios rusai neturi. Valstiečiai siūlo mokytis iš sovietų lyderio Michailo Gorbačiovo politikos, 1985 metais inicijuotos TSKP CK Politbiuro nario Jegoro Ligačiovo.

Skaityti visą įrašą

Fake news ir VŽB rinkimai

Paskelbta 2017 gegužės mėn. 19 d. | 1 koment.

Žymės: , , ,

Sveiki visi Lietuvos žydų bendruomenės (plačiąja šio žodžio prasme) nariai. Žinojau, kad man paskelbus siekį kelti savo kandidatūrą, tuojau atsiras grupės, kurioms nepriklausantis nei vienai skirtingai interesų grupei kandidatas tikrai nenaudingas ir net pavojingas. Ypač žmogus, kuris nepriklausomas ir savo vidine laisve, ir finansiškai.

Skaityti visą įrašą

III pasaulinis karas, kurio nebus

Paskelbta 2017 gegužės mėn. 15 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Kai kažkokie hakeriai, pasivadinę „Anonymous“, save rimtais ir atsakingais laikančiuose stambiausiuose Lietuvos naujienų portaluose paskleidžia žinią, jog trečiasis pasaulinis karas – ne už kalnų, o lrytas.lt dar prideda seniai žeme pavirtusios visažinės bobutės Vangos autoritetingą patvirtinimą, tai tas pasaulinis karas tikrai bus! Na, gerai, ne šiandien ir ne rytoj, bet kai bus, tada jie sakys „O ką mes sakėme?“. Deja, astrologė Palmira dar tyli, todėl kinkos jau tikrai pradėjo drebėti.

Skaityti visą įrašą

Verygos alkoholio draudimo sapnai

Paskelbta 2017 gegužės mėn. 9 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Žmogui sapnuoti įprasta. Problema atsiranda, kai sapnus bandoma įgyvendinti. Taip atsitiko su žaliavalstiečių sapnu ginti Lietuvos liaudį nuo alkoholio būdais, dėl kurių žlugo panaši alkoholio pardavimo ribojimo politika,taikyta sovietinio prezidento Michailo Gorbačiovo. Belieka tikėtis, kad Seime dar yra jėgų, galinčių papurtyti ir pabudinti žaliavalstiečius, savo sapne įsitikinusius, kad visi iki vieno lietuviai yra potencialūs alkoholikai.

Skaityti visą įrašą

O, Lietuva, už ką tave taip?

Paskelbta 2017 gegužės mėn. 3 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Atrodė, kad po ano, 2012-2016 m. Seimo, jau niekas nebenustebins primityviais Seimo nariais. Tačiau dugnas pramuštas. Ramūnas Karbauskis su tautiniais kostiumais ir etnologijos pamokomis visiems, su Greta Kildišiene, nedeklaruotais turtais bei gorbačiovine anti alkoholine politika. Toliau: Mindaugas Bastys, anot VSD dirbęs Rusijai, bet kurį gina visa LSDP frakcija. Toliau: nesibaigiantis liberalų sąjūdžio grimzdimas į korupcijos liūną. Toliau: kas be ko, ir seksualiniai maniakai. Taip kad turime visus farso ingredientus: korumpuota valdžia, bukas nacionalizmas bei demagogija, išdavystė ir seksas.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design