Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2015 balandžio mėn.

Kandidatuoju į respublikinę LSDP etikos ir procedūrų komisiją

Paskelbta 2015 balandžio mėn. 20 d. | 1 koment.

Žymės: ,

Bičiuliai,  nusprendžiau kandidatuoti į respublikinę LSDP Etikos ir procedūrų komisiją. Pasitikėjimas politine partija prasideda nuo politinės kultūros, besiremiančia politine etika. Vienas skandalas po kito LSDP merų ar kandidatų į merus tarpe, odioziniai kai kurių socdemų nebaudžiami pasisakymai rodo, kad LSDP EP komisija neveiksni. Taip pat būtina suvokti, kad nevykdomi priešrinkiminiai pažadai ar neetiški politiniai žaidimai ginant siaurus partijos ar atskirų narių interesus taip pat prieštarauja politinei etikai. Tikiuosi, manantys panašiai parems mano kandidatūrą per LSDP partijos konferenciją ateinantį gegužį. Jeigu remiate, spauskite Like mano FB paskyroje Arkadijus Vinokuras.  Arba rašydami komentarą. Dėkui.

Skaityti visą įrašą

Konservatoriai Lietuvai reikalingi, bet be I. Degutienės

Paskelbta 2015 balandžio mėn. 20 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , , ,

Bet kuriai organizacijai atsinaujinimas būtinas. O atsijauninimas? Pasakysiu taip: kaip aukštas išsilavinimas nuo kvailumo neapsaugo, taip ir jaunas politikas vadovo pozicijoje nebūtinai garantuos organizacijos atsinaujinimą. Aišku, tačiau, viena: atsilikusi nuo gyvenimo TS-LKD Lietuvos visuomenei nenaudinga. O socialdemokratams dar ir žalinga. 

Skaityti visą įrašą

Dalijimasis Holokausto kančia neiškreips stuburo

Paskelbta 2015 balandžio mėn. 16 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Šiandien, Holokausto – pramoninio žydų tautos naikinimo, pasmerkimo, užuojautos, menkinimo, šventimo, pasityčiojimo diena. Diena, kai diametraliai skirtingas emocijas vienai tautai nežinia už ką, leidžia jai ant kupros užversti tikrovė.

Skaityti visą įrašą

Nors kirilicos ženklų pasuose nebus, Lietuva Rusijos nepuls

Paskelbta 2015 balandžio mėn. 15 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Keistas komentaro  pavadinimas? Sutinku. Žurnalistika ir hiperbolizacija nesugretinami dalykai. Pastaroji naudojama vienadieniams „pribloškiantiems“ pseudo įvykiams apibūdinti.  Problema, tačiau, kai R. Janūtienės garsumo žurnalistai žurnalistiką paverčia virtualios tikrovės kūrimu bei virtualių tokios tikrovės produktų aptarimu. Rimtu veidu „nepropagandinėje“ Lietuvos Ryto TV laidoje "Viskas aišku", „įvykiai“  aptariami taip rimtai, lyg tie „įvykiai“ jau de facto buvo įvykę.  

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design